Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole vinden wij bij preventief zorggroep zeer belangrijk. Ons streven is  om de hoogste kwaliteits productie te garanderen. Onze Medicaloil wordt op geheel natuurlijke wijze in West-Europa gekweekt. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en daarom keuren wij het gebruik van pesticiden, herbiciden of andere onkruidverdelgingsmiddelen volledig af. Om er zeker van te zijn dat er geen ongewenste stoffen in onze producten terecht zijn gekomen worden al onze oliën door een onafhankelijk laboratorium getest. Wij maken dan gebruik van de zeer uitgebreide Full Spectrum HPLC test methode. Door gebruik te maken van deze testmethode kunnen wij exact vaststellen wat de kwaliteit is van onze producten.

ij een Full Spectrum HPLC test methode worden de volgende zaken geanalyseerd:

  • Analyse totale hoeveelheid cannabinoïden
  • Analyse totale hoeveelheid terpenen
  • Analyse pesticiden en herbiciden
  • Analyse zware metalen
  • Analyse Mycotoxinen

100% biologisch – natuurlijk gezond

Voor al onze producten gebruiken wij alleen de best verkrijgbare ingrediënten. Zo zijn alle toegevoegde oliën ongeraffineerd én natuurlijk van biologische herkomst. De CBD Oliën  van Preventief Zorggroep Nederland behoren tot de beste verkrijgbare en meets veilige producten van de EU.  De basis van onze medische oliën zijn biologisch gecertificeerde  planten van Austrian Harvest. In de uitgebreide velden komen deze prachtige planten tot bloei. Tijdens de productie  blijven we verre van iedere vorm van pesticiden of genetische manipulatie. Onze producten zijn EU gecertificeerd, Full Spectrum HPLC geanalyseerd en 100% veilig.

De eigenschappen van Austrian Harvest

Austrian Harvest Medicaloil wordt geproduceerd in drie sterktes, te weten: 3% , 5% en 10%. Welke sterkte of dosering voor u het beste werkt, is zeer persoonlijk en hangt af van verschillende factoren. Doseringen van minder dan 3% hebben geen waarde, doen weinig tot niets en hebben praktisch geen effect. Preventief Zorggroep Nederland levert de originele Austrian Harvest Medicaloil vanaf 3%, 5% en 10%. Op verzoek produceren we ook sterktes van 15% en 20%.  Bij de teelt van Austrian Harvest Medicaloil wordt geen gebruik gemaakt van  bestrijdingsmiddelen, pesticiden of groeihormonen.

Wanneer niet gebruiken

Bij de productie van Austrian Harvest Medicaloil is alles erop gericht om de therapeutische mogelijkheden ten volle te benutten en tot zijn recht te laten komen, met als resultaat een puur, zuiver en schoon gezondheidssupplement. De producten van Preventief Zorggroep Nederland – leverancier van Austrian Harvest Medicaloil - mogen alleen worden gebruikt zoals wordt aangegeven op het etiket. De Medicaloil mag niet worden gebruikt als u zwanger bent of als u borstvoeding geeft. Raadpleeg - indien noodzakelijk -  bij  (ernstige) medische klachten, of als u op voorschrift medicijnen gebruikt, altijd voor gebruik een arts. Het is aan te bevelen om het advies  van een arts altijd in te winnen voordat u een voedingssupplement of Austrian harvest Medicaloil gaat innemen.

MedicinOil

Preventief Zorggroep Nederland (PZN) bestaat uit een team van specialisten en kruidengeneeskundigen op het gebied van cannabinoiden. Onze Oostenrijkse vestiging controleert dagelijks het productieproces en zo blijven we continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het streven is om de best mogelijke medicaloil in de markt te zetten voor consumenten alsmede professionals in de medische sector en daar zijn we beste een beetje trots op.

Aanprijzing van geneesmiddelen

De stichting Keuringsraad Openlijke Aanprijzing Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten heeft gedragsregels en publieksreclame samen gesteld voor: zelfzorggeneesmiddelen, medische (zelfzorg)hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Preventief Zorggroep Nederland houd zich aan deze gedragsregels van stichting Keuringsraad Openlijke Aanprijzing Geneesmiddelen en zal geen onjuiste medische adviezen verstrekken aan haar afnemers.